Bliv dagens helt med Jack Hammer

Træd ind i rollen som den hårdkogte detektiv Jack Hammer og red byen fra den onde Dr. Wüten.

Spillet er inspireret af den velkendte tegneserie, af samme navn. I Jack Hammer møder du figurer som avisdrengen, Jack Hammer, Dr. Wüten og den smukke kvinde Pearl. Derudover er der symboler med et luftskib, en telefon og en avis og så er der wilds og scatters. Alt sammen udformet i ægte tegneseriestil.

Spillet har 5 roterende hjul, 3 rækker og 25 gevinstlinjer. Den teoretiske udbetalingsprocent ligger på 97%.

Sticky Wins

Jack Hammer har noget som kaldes Sticky Wins. Det betyder, at når du rammer en vinderkombination, med 3 eller flere Gratis Spin symboler, så aktiveres Sticky Wins. Hjulene med de vindene symboler vil forblive på samme plads, mens de andre hjul spinner igen og giver dig endnu en chance for at vinde. Så længe du fortsætter med at vinde, vil de hjul, som endnu ikke er en del af vinderkombinationen, spinne gang på gang. Når du ikke rammer yderligere vinderkombinationer, stopper bonussen og hovedspillet fortsætter.

Gratis Spins

Får du 5 eller flere symboler med Gratis Spins på hjulene, aktiveres Gratis Spin-runden. Du kan minimum vinde 10 Gratis Spins og maksimum 30. Du kan vinde yderligere Gratis Spins i denne bonusrunde, her skal du blot have 3 eller flere Gratis Spin-symboler. Alle gevinster i bonusrunden vil blive tredoblet, dog ikke yderligere Gratis Spins.

Wild

Spillets wild-symbol kan erstatte alle symboler, på nær Gratis Spin-symbolet. Det betyder at wilds kan være med til at du rammer flere vinderkombinationer og dermed også får flere gevinster.

Andre symboler

Symbolet med Jack Hammer, er det symbol som giver størst gevinst, når du får 5 i en vinderkombination. 5 af disse symboler giver 1.000 mønter. Dernæst kommer Dr. Wüten, som giver 300 mønter. 5 symboler med Pearl giver 250 mønter og avisdrengen giver 200. Andre symboler som Luftskibet, telefonen og avisen giver også gevinst, når du får 3 eller flere ens, på en gevinstlinje.

Spillets indstillinger

I Jack Hammer er antallet af gevinstlinjer du spiller på, faste og du kan derfor ikke justere på dette. Du kan dog justere på andre parametre, som gør at du kan satse både stort og småt. Indsatsniveauet, som er antal mønter du satser pr. spin, kan justeres fra niveau 1 til 10. Du kan desuden justere på møntværdien, som er den værdi en mønt har i rigtige penge. Her kan du vælge mellem 7 værdier.

Hvis du ønsker at se præcist hvilke symboler giver hvad, kan du klikke på ”pay table”, her er en oversigt over alle gevinster. Du kan også se hvordan gevinstlinjerne er opdelt og hvor mange Gratis Spins du får for 5 eller flere Gratis spin-symboler.

Visuelle features

Grafikken i Jack Hammer er rigtig flot lavet. Det er helt som en ægte tegneserie. Der er klare farver og på trods af at figurerne og symbolerne er lavet digitalt, er de nærmest som taget ud af en ægte tegneserie.

Scenen er sat i storbyen og bag spilpladen er der udsigt over byen, med skyskrabere, broen og månen. Alle symboler, figurer og lyde er fuldstændig i tråd med temaet og man kan rigtig få lov til at fordybe sig i universet med helte, skurke og en by der skal reddes.

Konklusion

Hvis du vil være dagens helt, kan du træde ind i rollen som Jack Hammer og redde byen fra Dr. Wüten. Måske kender du allerede historien om Jack Hammer, for spillet er inspireret af tegneserien af samme navn. I spillet vil du møde figurer som avisdrengen, Jack Hammer, Dr. Wüten og Pearl. Derudover er der et luftskib, en telefon og en avis og så selvfølgelig wilds og scatters. Alt sammen designet i ægte tegneseriestil.

Jack Hammer har 5 roterende hjul, 3 rækker, 25 gevinstlinjer og en teoretisk udbetalingsprocent på 97%.

Spillet byder på Sticky Wins, som giver dig større chancer for gevinst! Rammer du en vinderkombination, med 3 eller flere Gratis Spin-symboler, aktiverer du Sticky Wins. Hjulene med de vindene symboler, vil blive fastlåst og de andre hjul spinner igen og giver dig endnu en chance for at vinde. Hvis du ikke rammer yderligere vinderkombinationer, stopper bonussen og du fortsætter i hovedspillet

Hvis du får 5 eller flere symboler med Gratis Spins, aktiveres Gratis Spin-runden. Du kan vinde fra 10 til 30 Gratis Spins og du kan sagtens vinde flere Gratis Spins. Alle dine gevinster vil også blive tredoblet, dog ikke hvis du vinder flere Gratis Spins.

Spillets wild kan erstatte alle symboler, dog ikke Gratis Spin-symbolet. Wilds kan være med til at skabe flere vinderkombinationer og dermed også flere gevinster.

Jack Hammer er det symbol som giver størst gevinst, når du får 5 af ham i en vinderkombination vinder du 1.000 mønter. Dernæst Dr. Wüten, som giver 300 mønter, Pearl giver 250 mønter og avisdrengen 200. Andre symboler som Luftskibet, telefonen og avisen giver også gevinst, når du får 3 eller flere ens.

Spillet har en masse indstillinger du selv kan justere på. Det betyder at alle kan spille, uanset budget og humør. Det eneste du ikke kan indstille, er antallet af gevinstlinjer, alle 25 er aktive spillet igennem. Ønsker du at se en oversigt over gevinster og symboler, kan du blot klikke på ”pay table”.

Jack Hammer er rigtig flot lavet og det er helt som en rigtig tegneserie. Baggrunden er prydet af en udsigt over byen, med skyskrabere, broen og månen og det er super flot lavet. Spillets symboler, figurer og lyde er fuldstændig i tråd med temaet og fordi det hele er så gennemført, kan det være svært at slippe spillet igen.

Dette er en ganske fin slotmaskine og den kan varmt anbefales, især hvis du er vild med Jack Hammer og helte-temaet!