Velkommen til The Twisted Circus

Eller rettere sagt… velkommen til et vaskeægte freakshow! The Twisted Circus er en spillemaskine, hvor du ikke kan forudse hvad der kommer til at ske. Skøre symboler, spændende grafik og mærkelige lyd gør oplevelsen på internettet skræmmende, men også ret sjov! Spilleautomaten er skabt af det anerkendte software system Microgaming, så du er sikret et spil med kvalitet og troværdighed!

Design, grafik & lyd

The Twisted Circus er fyldt med skøre symboler, deriblandt spåkoner, verdens stærkeste mand, et slangemenneske, en samling af cirkusartister og gøglere, der bliver præsenteret i kulørte og skarpe farver. Derudover er der tvillinger og en abe, der spiller på sin harmonika. Det er en skør forsamling, og de byder dig alle hjerteligt velkommen i cirkusset! Ydermere er der en uhyggelig baggrundsmusik, der sørger for at passe sammen med det freakshow, der kører rundt på din skærm.

Værd at vide om The Twisted Circus

The Twisted Circus ser som udgangspunkt ud som en klassisk spilleautomat; der er fem hjul, tre rækker og penge at vinde. Dog er der hele 243 måder at vinde på!

Møntværdien kan indstilles fra 0,011 til 0,20, og du kan spille med 1 til 20 mønter.

Derudover har forskellige ekstra funktioner, herunder:

  • Wild symbol, der erstatter alle andre symboler
  • Scatter symbol, der udløser Gratis Spins
  • Bonusspil, der tredobler din gevinst når den erstatter

Sidst, men ikke mindst, er der Circus Mach Bonus, der udløses hvis du rammer bonussymbol på hjul 3, 4 og 5!

*Rammer du 3, 4 eller 5 scattersymboler, udløses 13 Gratis Spins, hvor alle gevinster bliver ganget med 3.

Konklusion af The Twisted Circus

The Twisted Circus er en klassisk spillemaskine, der har et alternativt udseende, som gør det meget sjovere at spille. Mangler du en opfriskning fra din kedelige spilleautomat, så er denne maskine bestemt skabt for dig. Du kommer i hvert fald ikke til at kede dig i selskab med freakshowet!

Hvor kan man spille på The Twisted Circus?

Det er muligt at spille The Twisted Circus på Unibet Casino. Denne spilleportal er hyggelig og loyal, og du kan faktisk spille derinde ’for sjov’, før du begynder at bruge rigtige penge. De kan godt lide at forkæle kunde hos Unibet – faktisk har de i skrivende stund få en velkomstbonus ved første indbetaling! Det er med til at give dig en god start i spilleuniverset!