Velkommen til Tomb Raider spillemaskinen

Computerspillet Tomb Raider blev præsenteret i 1996, hvor seriens hovedperson Lara Croft bliver introduceret. Filmen om den seje Lara Croft kommer til verden i 2001, med den smukke Angelina Jolie som hovedrolle. Selvom det er over 20 år siden at spillet havde sin debut, anses Lara Croft stadig som en af de mest succesrige heltinder i verden nogensinde. Med sin viljestyrke og stærke arme kæmper hun imod det onde, og sørger for at de onde mennesker ikke vinder.

Nu er Tomb Raider kommet til spilleuniverset, så hun kan hjælpe dig med at vinde den helt store gevinst – jackpotten!

Værd at vide om Tomb Raider

Spilleautomaten har de klassiske fem hjul og femten gevinstlinjer. Derudover har spillemaskinen Wild symbol samt Scatter symbol. Det omtalte Scatter symbol udløser Gratis Spins, hvis du rammer tre eller flere af dem – det er lige meget hvor på hjulet de er placeret; så længe der er over tre Scatter symboler, så får du Gratis Spins!

Du kan mindst satse $3,75, hvilket regnet til danske kroner er ca. 20 kr. Du kan dog spille helt op til $75, hvilket svarer til 410 kr. pr. spin! Med mange penge i puljen bliver spillet ofte mere spændende, og gevinsterne er større end du tror.

Du kan dog vælge at spille på én linje med én mønt, der har den laveste værdi, hvor du så kan spille for kun $0,05 pr. spin. Det vil svare til ca. 25 øre. Dette er perfekt til den spiller, der måske ikke ønsker at satse for meget af gangen.

Design, grafik & lyd

Microgaming er kendt for at producere flotte og spændende spil, der har kvalitet og store gevinster. Derfor er der uden tvivl en pæn grafik, med et eventyrligt tema af tabte skatter og mystiske gyldne idols.

Designet er let og ligetil, hvorfor du som ny spiller ikke skal bekymre dig om, at det er for indviklet. Spillet er dog stadig avanceret nok, så den erfarne spiller ikke kommer til at kede sig.

Ydermere sørger en spændende baggrundsmusik for at skabe spænding og underholdning i spillet, der sørger for at du altid har det sjovt.

Hvor kan man spille Tomb Raider?

Det er muligt at spille Tomb Raider på Unibet Casino. En sjov og god spilleportal, der tillader dig at spille for sjov, før du begynder at spille om rigtige penge. Derudover har Unibet ofte en gavmild velkomstbonus for nye spillere.

Konklusion af Tomb Raider

Tomb Raider spilleautomaten er skabt til to kategorier:

  • Fans af Tomb Raider og Lara Croft
  • Fans af spilleautomater

Hos Tomb Raider spilleautomaten får du en god blanding af ovenstående. Microgaming leverer en klassisk spilleautomat, hvor den erfarne spiller bliver varm om hjertet. Dog er designet blevet forfrisket med Tomb Raider som tema, hvilket giver spillemaskinen et friskt pust og gør den lidt sjovere.

Så selvom du måske ikke er Tomb Raider fan, så vil du stadig kunne spille på denne skønne spilleautomat! God fornøjelse med Lara Croft!